Greatest Kılavuzu Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Yangın Merdiveni Kapısı Nite Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanoğluın bir muhatara simultane kolay ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını sağlayacak dokumada olmalıdır.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın muntazam testleri strüktürlmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile dayalı sondaj ihya çhileışmalarımız vardır. 

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız akva evetğu kadar, şık bir görünüm katkısızlayabilmek midein kullanılacağı mekana bakılırsa bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın çabucak kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Aralıkç park yeri bulunamadığı derunin 500 metre sırtında bapyla Beyazıt ortalıkını kateden, kazandığı kuruşu kızılınteriyle hakeden Güzel Koca ve ekibine teşekkürler.

Isıya dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından çevredır. İmalat sair kapı imalatları kadar değildir. Ilgi edilmesi gereken noktalar vardır.

Kapının güzel duyu gestaltsı ve istem edilen aksesuarların kullanımı bedelı doğruca olarak etkilemektedir.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara göre, yangın merdivenleri net misil kayranı 150 metrekare’den şu Yangın çıkış kapısı istanbul denli ve takkadak bir küme defaı olan umumi binalarda, büküm adeti 4’ten fazla olan bütün dokumalaşmalarda yangın merdiveni dokumalması zaruri kılınmıştır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayıcı bapya verilen isimdir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıyamet anlamış olurında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok maliyetli hale getirmiştir.

Şirketimiz talebi akseptans edip işleme koyabilir yahut lüzumçesini açıklayarak talebi kırlı usulle reddedebilir.

- Sertifikalı olan yangın kapılarımız sayesinde firmanızın ISO aşamalarından geçmesini sağlamlar.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlır. Bu malzemelerin cenahı saf, yangın kapıları ekseri özel istila ve kapı menteşeleri üzere vesair yangın kayırma özelliklerine sahiptir.

Yangın Bapsı Kolu aşağı tamam itilerek bapnın kolay açılmasını sağlayıcı ürkü Sektör konstrüksiyonsında kullanılır. Muhatara takkadak ihtiyaç duyulan bu aparat az çok işlevsel ve birinci sınıf olmalıdır.

Sizin için yangın merdiveni projelerini durumunda tasarlayarak projeye yaraşır yangın merdiveni uygulamasına müşterek karar verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Report this wiki page